JO VAN BOVEN : De beste zorgen bij u thuis.

Meer info

Thuisverpleging op een persoonlijk niveau in de regio Linter

Thuisverpleging heeft een persoonlijke aanpak nodig, want vaak is de situatie al moeilijk genoeg. Een goede communicatie kan enkel maar oplossingen bieden en een aangenamere sfeer opwekken. Dat beseffen wij maar al te goed bij Jo Van Boven Thuisverpleging uit Linter. Wij maken tijd voor een persoonlijke dialoog en een individuele aanpak. Jo Van Boven Thuisverpleging volgt al zijn patiënten ook altijd nauwkeurig op. Dit doen wij door alles zorgvuldig bij te houden en een gedetailleerd dossier te onderhouden.

Bent u dus op zoek naar een thuisverpleegkundige in de regio Linter? Kijk dan maar eens gerust rond op deze site, zodat u meer kan ontdekken over onze handelingen en tarieven. Neem vervolgens contact met ons op en dan bespreken wij samen wat u nodig heeft. Op deze manier bereiken we de best mogelijke verpleging en/of verzorging die u wenst.

Wij zijn een zeer open onderneming en laten u graag kijken in onze leefwereld. Bezoek onze galerij en vang een glimp op van onze dagelijkse taken.

Hebt u vragen of wenst u gebruik te maken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur op 24, 7 dagen op 7 beschikbaar. Aarzel ook niet om ons te bereiken indien u verder woont. Wij zoeken dan samen naar de meest geschikte oplossing.

Mijn diensten

Wij werken altijd volgens doktersattest, behalve voor het toilet. U kan ons ook altijd inschakelen voor het toedienen van palliatieve zorgen.

Meer info

Ontdek mijn tarieven

Indien u verzekerd bent bij een Belgisch ziekenfonds, wordt de betaling geregeld via de derde betalersregeling. Dit wil zeggen dat de kosten voor de thuisverpleging rechtstreeks worden ingediend bij uw ziekenfonds en u zelf niets hoeft te betalen. Het enige wat u nodig heeft voor het ziekenfonds is een kleefvignet en een voorschrift met de geleverde prestaties, opgemaakt door uw huisarts of specialist.

Meer info
Top